Ejerforhold og baggrund

SPEDHIRE i Sæby er registreret i Danmark i februar 2016 og retter sig specielt mod leverandører og modtagere med behov for hurtig og pålidelig transport af mindre forsendelser. Tjenesterne udføres døgnet rundt alle ugens dage.
 
Vi er neutrale og går ikke ud og laver egne transportaftaler med virksomhederne, da vi ønsker at være et troværdigt førstevalg som supplement for aktørerne i det eksisterende transportmarked. Det betyder også, at vi ikke går ud og tager gods fra speditører eller andre transportører. Vi holder os til det gods, som er i ”overskud”, når det brænder på og den normale kapacitet ikke holder.
 
Indehaver: Jens Petersen

Jens Petersen har mere end 30 års erfaring fra transportbranchen i ind- og udland.

Jens er uddannet indenfor rederi og handel fra A/S Det Østasiatiske Kompagni (ØK). Senere har han gennem sine ansættelser samlet stor erfaring indenfor import/eksport, transport, spedition, logistik samt systemimplementering og organisationsudvikling.

De sidste 13 år indtil januar 2015 har Jens været ansat hos Maersk i Norge, Latinamerika og Mellemøsten.

Jens har også tidligere i en årrække drevet firmaet SPEDHIRE i Norge. Her bestod tjenesterne hovedsagelig af rådgivning og vikartjenester indenfor spedition og logistik. Kunderne var nogle af Norges største aktører på transportområdet bl.a. NorCargo, ASG, Tollpost, DFDS og UPS.

Jens’s kompetence på kurér- og småpakkeområdet stammer fra DHL, DPD og UPS.
 
 
Vores mission:
at tilbyde et højt niveau af service, pålidelighed og sikkerhed indenfor tidskritisk kurértransport af mindre forsendelser til konkurrencedygtige priser

Vores vision:
SPEDHIRE skal være det foretrukne lokale førstevalg for speditører og andre transportudbydere i det nordjyske marked, når det gælder tidskritisk transport af mindre forsendelser
SPEDHIRE